Salli JavaScriptin käyttö selaimessasi jotta voi käyttää sivustoa! Myymässä tai ostamassa autoa? Kilpailuta auton vaihto! | Autobotti.fi
Seuraa meitä:

Auton myynti liikkeeseen

Kannattaako auton myynti liikkeeseen?

  Monet autoaan myyvät yksityishenkilöt ovat sitä mieltä, että autoa ei kannata missään nimessä myydä autoliikkeeseen. Totuus kuitenkin on se, että useimmille suomalaisille auton myynti liikkeeseen voi olla paras vaihtoehto useastakin eri syystä.

  Ensinnäkin, auton myynti liikkeeseen on helppoa ja nopeaa, eikä näitä etuja voi koskaan korostaa liikaa. Yksityisenä myyjänä joudut näkemään uskomattoman paljon vaivaa saadaksesi autosi kaupaksi, vieläpä hyvään hintaan, eikä se todellakaan ole kaikista hoppuisimpien myyjien unelmatilanne. Kun myyt autosi liikkeeseen, ei sinun tarvitse puunata autoasi useita kertoja huippukuntoon renkaanpotkijoiden varalta, vaan autoliikkeet osaavat arvioida autosi todellisen kunnon vähän likaisenakin. Muista kuitenkin, että siisti yleisvaikutelma on hyvä antaa! Kannattaa myös muistaa, että mitä paremmassa kunnossa autosi on, sitä paremman hinnan siitä todennäköisesti saat.

  Auton myynti liikkeeseen säästää erityisesti aikaa ja vaivaa! Mikäli tahdot myydä autosi itse, kannattaa varautua siihen, että auton myyntiprosessi voi kestää pahimmillaan jopa kuukausia. Kun myyt autosi liikkeeseen, säästät useita arvokkaita tunteja tai jopa päiviä, jotka tuhraantuisivat jo pelkän ilmoituksen jättämiseen internetin syövereihin. Säästyt myös useilta turhilta yhteydenotoilta jotka eivät johda kauppaan, eikä sinun tarvitse kiertää naapuripitäjiä pitkin autoasi näyttämässä useille mahdollisille ostajaehdokkaille. Myös itse kauppatilanne hoituu kädenkäänteessä autoliikkeen ottaessa ohjat käsiinsä ja sinulta riittää vain muutama allekirjoitus.

  Erityisesti rahoitetun auton myynti yksityiselle ostajalle voi olla melko hankalaa. Eräs auton liikkeeseen myymisen parhaista puolista onkinehdottomasti se, että ne ottavat mielellään vastaan myös rahoituksella olevan autosi. Mikäli myyt rahoitetun auton autoliikkeeseen, hoitaa autoliike jäljellä olevan loppuvelan suoraan rahoitusyhtiölle ja rekisteröi auton omiin nimiinsä lakisääteisten aikarajojen puitteissa. Näin sinun ei tarvitse itse kaivaa kuvetta ensin pahimmillaan tuhansien eurojen velan maksua varten, vaan kaikki hoidetaan puolestasi. Myös vakuutuksesi irtisanotaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään!

  Autoa myydessäsi on hyvä ajatella asiaa myös ostajan kannalta. Erityisesti arvokkaampien autojen myynti yksityisesti on hankalaa, sillä usein ostaja haluaa arvokkaaseen ostokseensa jonkinlaisen takuun ja mahdollisesti myös rahoitusvaihtoehtoja. Autoliikkeet kantavat parhaimmillaan 6 kuukauden virhevastuun ja tarjoavat lukuisia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, joten valinta on selvä. Ostajan silmissä autoliikkeet ovat usein myös huomattavasti luottamusta herättävämpi vaihtoehto yksityisiin myyjiin verrattuna. 

  Auton myynti liikkeeseen onnistuu helposti! Me Autobotilla kilpailutamme puolestasi useita eri autoliikkeitä ja kauttamme saat varmasti markkinoiden parhaan hinnan! 

  Sinä etsit, me kerromme!

  Autobotti.fi tarjoaa kilpailutuspalvelun lisäksi myös runsaasti hyödyllistä tietoa auton myyntiin tai hankintaan liittyen! Artikkeleihimme pääset tutustumaan juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

  Haluatko myydä autosi?

  Autobotti.fi -sivuston kautta auton myynti on nopeaa ja ennen kaikkea vaivatonta! Kauttamme voit kilpailuttaa kaikkien mukana olevien autoliikkeiden tarjoukset kerralla, täyttämällä ainoastaan yhden lomakkeen.

  Vai onko tähtäimessä uusi menopeli?

  Täytä kilpailutuslomake ja kerro meille kaipaamasi auton kriteerit, niin me etsimme sen puolestasi! Kilpailutamme useita eri autoliikkeitä jotta löytäisit etsimäsi nopeasti ja ennen kaikkea helposti.

  Soita meille tai laita sähköpostia!

  Palvelemme
  Ma-Pe 09:00-16:00
  Soita meille
  + 358449740189
  Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

  Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
  Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset! Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit aloittaa neuvottelut autoliikkeiden kanssa!