Salli JavaScriptin käyttö selaimessasi jotta voi käyttää sivustoa! Myymässä tai ostamassa autoa? Kilpailuta auton vaihto! | Autobotti.fi
Seuraa meitä:

Osta autosi parhaaseen hintaan

Kilpailutamme autoliikkeet puolestasi - ilmaiseksi!

Kauttamme saat uuden autosi parhaaseen hintaan - tällä lomakkeella saat useilta autoliikkeiltä tarjouksen uudesta autostasi. Halutessasi voit samalla myös tarjota nykyistä autoasi vaihdossa, jolloin autoliikkeet pääsevät suoraan tekemään vaihtotarjouksia!
Jos olet jo rekisteröitynyt Autobottiin aiemmin, ole hyvä ja kirjaudu sisään ensin!

1. Auton tiedot

Valitse auton merkki ja malli (voit valita useampia)

Muut tiedot ja rajaukset

Valitut merkit & mallit

2. Varustetoiveet

3. Vaihtoauto

4. Rahoitusvaihtoehdot

Voit valita mistä rahoitusvaihtoehdoista olet kiinnostunut

5. Luo Autobotti -tilisi

Näet kaikki tarjoukset autostasi Autobotissa ja saat aina ilmoituksen sähköpostilla kun joku tekee tarjouksen! Ja aina ilmaiseksi!

Jatkamalla osoitat, että olet lukenut ja hyväksynyt Autobotti.fi:n rekisteriselosteen sekä Autobotti.fi:n palveluehdot.
Autoliike on yhteydessä sinuun vasta kun olet hyväksynyt jonkun saamistasi tarjouksista ja haluat aloittaa neuvottelut autoliikkeen kanssa.

1. Täytä uuden autosi perustiedot

Mitä toivot uudelta autoltasi? Täytä sinulle mieluisan uuden auton perustiedot mahdollisimman tarkasti, niin osaamme välittää toiveesi oikeille tahoille! Voit valita esimerkiksi auton merkin, mallin, vaihteiston tyypin sekä ajetut kilometrit!

Valitse uuden autosi lisävarusteet

Mitä lisävarusteita haluat uudessa autossasi olevan? Kattavasta valikoimasta voit valita useita eri lisävarusteita omien toiveidesi mukaisesti. Kelpaisiko siis auto, jossa on automaattinen ilmastointi, nahkasisusta tai vaikkapa navigointijärjestelmä? Valitse rauhassa - rajana on vain taivas ja oma budjettisi!

Luo Oma Autobotti -tilisi

Oma Autobotti on täysin maksuton digitaalinen palvelu, jossa pystyt vaivattomasti seuraamaan ja hallinnoimaan autoliikkeiden tekemiä tarjouksia. Oma Autobotti -tililläsi voit myös jälkikäteen muokata syöttämiäsi tietoja ja lopuksi hyväksyä itsellesi mieluisan tarjouksen! Mikäli epäröit, voit myös aloittaa neuvottelut useamman autoliikkeen kanssa yhtäaikaa ennen lopullista päätöstä!

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Soita meille
+ 358449740189
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset! Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit aloittaa neuvottelut autoliikkeiden kanssa!