Seuraa meitä: Facebook Instagram

Kokeile kuukausi täysin ilmaiseksi!

Autobotti on kustannustehokas palvelu, jonka kautta autoliikkeet voivat helposti ja vaivattomasti vastaanottaa kontakteja autojen myyjiltä! Voit tehdä tarjouksen suoraan Autobotti -portaalissa tai olla asiakkaaseen yhteydessä perinteisesti puhelimitse tai sähköpostilla.
Palvelumme ansiosta autoliikkeiden ei enää tarvitse maksaa turhasta, vaan tarjoamme aina valmiin potentiaalisen asiakkaan autoliikkeiden valitsemien kriteerien mukaisesti ennalta sovittuun, kiinteään hintaan, vain 99€ kuukaudessa. Me emme siis laskuta autoliikkeiltä komissioita tehdyistä kaupoista. Tästä syystä Autobotti on erityisesti aktiivisten myyjien paratiisi!

Autobotti on kiistatta tämän hetken paras asiakashankintatapa autoliikkeille! Laajasta palveluvalikoimastamme autoliikkeet voivat aina valita omiin tarpeisiinsa sopivimman palvelupaketin, sekä myös muuttaa valintaansa myöhemmin helposti Yrityksen Autobotti -portaalissa. Kun autoliikkeen tarve hankkia lisää myytävää kalustoa, on Autobotti oikea kanava sen tekemiseen. Autobotti sopii kaikille autoliikkeille kokoon katsomatta!

Autobotin kautta voitte hankkia lisää myytävää varastoon! Voitte joko vastaanottaa tarjouspyynnöt kaikista kuluttajien tarjoamista autoista tai vain niistä, jotka teitä oikeasti kiinnostavat.

Vain 99€ kuukaudessa!

Autobotin taustalla on täysin suomalainen palveluntarjoaja Supersonic Software Oy. Me tarjoamme autoliikkeille täyden tuen palvelun käytössä ja opastamme mielellämme kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Panostamme itse vahvasti palvelumme markkinointiin, sillä haluamme, että autoliikkeet saavat palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn irti!
1. Palvelun hinta
2. Yrityksen tiedot
3. Laskutus
4. Valmis
Osta lisää autoja myytäväksi!
Onko autoliikkeelläsi pulaa myytävistä autoista? Autobotti on todella edullinen tapa hankkia asiakkaita! Autobotin kautta hankit helposti lisää myytäviä autoja!
99,00 € /kk + lisätoimipaikka 49,00 € /kk (alv 0%)

Veloitukseton 1. kuukausi!

Epäilyttääkö palvelun käyttöönotto? Ei hätää, sillä voitte kokeilla sitä rauhassa! Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme kuukauden mittaisen ja täysin ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson aikana voitte valita omalle yrityksellenne sopivimmat palvelupaketit, joten veloituksettoman kokeilujakson aikana voitte riskittömästi kokeilla, sopiiko palvelumme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Kokeilujakson päätyttyä palvelun käyttö jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, jonka voitte helposti irtisanoa milloin tahansa omassa Autobotti-portaalissanne, johon saatte tunnukset rekisteröitymisen yhteydessä! Myyjämme on aina yhteydessä asiakkaaseen kun kokeilujakso päättyy.

Säästä markkinointibudjettiasi!

Autobottia käyttämällä voitte säästää uusasiakashankinnassa jopa 93,37% markkinointibudjetistanne!

Tehosta toimintaasi!

Autobotin kautta saatte kustannustehokkaasti uusia asiakkaita! Kun haluatte hankkia uusia autoja myytäväksi, Autobotin avulla se käy helposti ja nopeasti!

Kokeile kuukausi maksutta!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme aina kuukauden mittaisen, täysin maksuttoman testijakson! Testijakson aikana pääsette kokeilemaan Autobottia aivan samalla tavoin, kuin jos maksaisitte sen käytöstä!

Usein kysyttyä

Autobotin kautta voitte helposti hankkia uusia autoja varastoonne! Palvelun hinta on aina kiinteä 99€ kuukaudessa, riippumatta siitä paljonko kauppaa teette! Me emme laskuta autoliikkeiltä provisiota toteutuneista kaupoista, joten Autobotti on erityisesti aktiviisten myyjien paratiisi!
Meillä on vahva usko palvelumme toimivuuteen, emmekä näin ollen halua sitouttaa asiakkaitamme määräaikaisilla sopimuksilla. Sopimus välillämme on aina toistaiseksi voimassa oleva, joten voitte irtisanoa palvelun milloin tahansa, mikäli ette ole tyytyväisiä!
Mikäli haluatte irtisanoa palvelun, on sopimus voimassa aina kuluvan kuukauden loppuun saakka, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voitte myös vaivattomasti liittyä palvelun käyttäjäksi uudelleen.
Pystytte helposti autoliikkeen Autobotti -portaalista seuraamaan saamianne kontakteja!
Kyllä vain! Palveluun liittyessänne voitte valita juuri omiin tarpeisiinne sopivimmat hakukriteerit, jolloin tiedätte millaisia autoja teille tarjotaan. Kuluttajilta autoja ostaessanne voitte halutessanne vastaanottaa tarjouspyynnöt joko kaikista autoista, tai vain niistä, jotka teitä oikeasti kiinnostavat!
Eivät näe, ainoastaan kuluttajat näkevät tekemänne tarjoukset!
Ei hätää! Kuten kuluttajille suunnatuissa käyttöehdoissa on mainittu, on tekemänne tarjous ehdollinen. Teillä on siis oikeus aina tarkistaa auton kunto ennen lopullisen kaupan tekemistä. Mikäli asiakkaan tarjoama auto ei vastannut odotuksianne, ei teidän tarvitse tehdä kauppoja hänen kanssaan.
Ei tarvitse. Me välitämme ainoastaan asiakaskontakteja, eli yhdistämme auton myyjän ja mahdollisen ostajan. Kun asiakas on mahdollisesti hyväksynyt tekemänne tarjouksen Autobotti -portaalissa, sähköpostitse tai puhelimitse, voitte keskenänne sopia kauppojen toteuttamisesta. Emme myöskään velvoita teitä ilmoittamaan toteutuneista kaupoista.
Ei ota! Haluamme ainoastaan yhdistää auton myyjän ja ostajan. Haluamme myös, että palvelumme käyttö on teille mahdollisimman helppoa - emme siis halua tehdyistä kaupoista provisiota, eikä teidän myöskään tarvitse ilmoittaa meille toteutuneista kaupoista.
Ilmaisen kuukauden aikana pääsette kokeilemaan Autobottia aivan samalla tavoin, kuin jos maksaisitte sen käytöstä. Voitte valita joko toiveidenne mukaan räätälöidyt ostokonktaktit tai kaikki ostokontaktit, jolloin pystytte helposti hankkimaan varastoonne lisää myytävää kalustoa.
Kyllä voi. Välitämme kontateja kaikille mukana oleville autoliikkeille, joiden antamiin kriteereihin kontakti vastaa.

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset!