Salli JavaScriptin käyttö selaimessasi jotta voi käyttää sivustoa! Myymässä tai ostamassa autoa? Kilpailuta auton vaihto! | Autobotti.fi
Seuraa meitä:

Kokeile kuukausi täysin ilmaiseksi!

Autobotti on kustannustehokas palvelu, jonka kautta autoliikkeet voivat helposti ja vaivattomasti vastaanottaa kontakteja autojen myyjiltä sekä ostajilta!
Palvelumme ansiosta autoliikkeiden ei enää tarvitse maksaa turhasta, vaan tarjoamme aina valmiin potentiaalisen asiakkaan autoliikkeiden valitsemien kriteerien mukaisesti ennalta sovittuun, kiinteään hintaan, vain 99€ kuukaudessa. Me emme siis laskuta autoliikkeiltä komissioita tehdyistä kaupoista. Tästä syystä Autobotti on erityisesti aktiivisten myyjien paratiisi!

Autobotti on kiistatta tämän hetken monipuolisin asiakashankintatapa autoliikkeille! Laajasta palveluvalikoimastamme autoliikkeet voivat aina valita omiin tarpeisiinsa sopivimman palvelupaketin, sekä myös muuttaa valintaansa myöhemmin helposti Yrityksen Autobotti -portaalissa. Olipa autoliikkeen tarve hankkia lisää myytävää kalustoa tai vähentää nykyistä autokantaa, on Autobotti oikea kanava sen tekemiseen. Autobotti sopii kaikille autoliikkeille kokoon katsomatta!

Autobotin kautta voitte:
1. Myydä olemassa olevaa varastoanne helposti! Autobotti tarjoaa automaattisesti varastossa olevia autojanne kuluttajille, jotka juuri niitä etsivät. Autokantanne siirtyy Autobottiin helposti rajapintaa pitkin mikäli teillä on käytössä Netwheels tai Autosofta - varastonhallintajärjestelmät, eikä teidän tarvitse syöttää autojenne tietoja meille erikseen! Mikäli käytössänne on jokin muu varastonhallintajärjestelmä, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme!
2. Myydä täysin uusia autoja! Autobotin hallintaportaalissa voitte määritellä esimerkiksi mitä automerkkejä teillä on jälleenmyynnissä.
3. Ottaa vastaan tuontitoimeksiantoja! Autobotin hallintaportaalista voitte määritellä myös sen, haluatteko tuoda asiakkaille autoja Suomen rajojen ulkopuolelta tilauksesta.
4. Hankkia lisää myytävää varastoon! Voitte joko vastaanottaa tarjouspyynnöt kaikista kuluttajien tarjoamista autoista tai vain niistä, jotka teitä oikeasti kiinnostavat.

Kaikki tämä vain 99€ kuukaudessa!

Autobotin taustalla on täysin suomalainen palveluntarjoaja Supersonic Software Oy. Me tarjoamme autoliikkeille täyden tuen palvelun käytössä ja opastamme mielellämme kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä asioissa. Panostamme itse vahvasti palvelumme markkinointiin, sillä haluamme, että autoliikkeet saavat palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn irti!
1. Palvelun hinta
2. Yrityksen tiedot
3. Laskutus
4. Valmis
Myy autoja omasta varastostasi & osta halutessasi lisää autoja myytäväksi!
Haluatko tehostaa autojesi myyntiä? Autobotti on todella edullinen tapa hankkia asiakkaita! Tai onko liikkeelläsi pulaa myytävistä autoista? Autobotin kautta hankit helposti lisää myytäviä autoja!
99,00 € /kk + lisätoimipaikka 49,00 € /kk (alv 0%)

Veloitukseton 1. kuukausi!

Epäilyttääkö palvelun käyttöönotto? Ei hätää, sillä voitte kokeilla sitä rauhassa! Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme kuukauden mittaisen ja täysin ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson aikana voitte valita omalle yrityksellenne sopivimmat palvelupaketit kolmesta eri vaihtoehdosta. Veloituksettoman kokeilujakson aikana voitte riskittömästi kokeilla, sopiiko palvelumme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Kokeilujakson päätyttyä palvelun käyttö jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena, jonka voitte helposti irtisanoa milloin tahansa omassa Autobotti-portaalissanne, johon saatte tunnukset rekisteröitymisen yhteydessä!

Säästä markkinointibudjettiasi!

Autobottia käyttämällä voitte säästää uusasiakashankinnassa jopa 93,37% markkinointibudjetistanne!

Tehosta toimintaasi!

Autobotin kautta saatte kustannustehokkaasti uusia asiakkaita! Halusittepa vähentää nykyistä autokantaanne tai hankkia uutta varastoa, Autobotin avulla se käy helposti ja nopeasti!

Kokeile kuukausi maksutta!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme aina kuukauden mittaisen, täysin maksuttoman testijakson! Testijakson aikana pääsette kokeilemaan Autobottia aivan samalla tavoin, kuin jos maksaisitte sen käytöstä!

Kuinka rekisteröidyn?

Kuinka käytän palvelua?

Usein kysyttyä

Palvelun hinta on aina kiinteä 99€ kuukaudessa, riippumatta siitä paljonko kauppaa teette! Me emme laskuta autoliikkeiltä provisiota toteutuneista kaupoista. Voitte valita eri palvelupaketeista sopivimmat omien tarpeidenne mukaan, halusittepa sitten vähentää nykyistä autokantaanne, myydä täysin uusia autoja tai tuoda niitä toimeksiantona ulkomailta. Lisäksi voitte helposti hankkia uusia autoja varastoonne Autobotin kautta!
Meillä on vahva usko palvelumme toimivuuteen, emmekä näin ollen halua sitouttaa asiakkaitamme määräaikaisilla sopimuksilla. Sopimus välillämme on aina toistaiseksi voimassa oleva, joten voitte irtisanoa palvelun milloin tahansa, mikäli ette ole tyytyväisiä!
Mikäli haluatte irtisanoa palvelun, on sopimus voimassa aina kuluvan kuukauden loppuun saakka, jonka jälkeen se päättyy automaattisesti. Voitte myös vaivattomasti liittyä palvelun käyttäjäksi uudelleen.
Pystytte helposti autoliikkeen Autobotti -portaalista seuraamaan saamianne kontakteja!
Kyllä vain! Palveluun liittyessänne voitte valita juuri omiin tarpeisiinne sopivimmat palvelupaketit useista eri vaihtoehdoista! Palvelupaketeista yksi on suunnattu autojen myyntiä varten ja kaksi niiden ostamista varten. Autobotin kautta voitte myydä olemassa olevaa varastoanne, myydä täysin uusia autoja tilauksesta tai tuoda autoja toimeksiantona vaikka ulkomailta! Kuluttajilta autoja ostaessanne voitte halutessanne vastaanottaa tarjouspyynnöt joko kaikista autoista, tai vain niistä, jotka teitä oikeasti kiinnostavat!
Eivät näe, ainoastaan kuluttajat näkevät tekemänne tarjoukset! Näin vältytään hintojen polkemiselta.
Ei hätää! Kuten kuluttajille suunnatuissa käyttöehdoissa on mainittu, on tekemänne tarjous ehdollinen. Teillä on siis oikeus aina tarkistaa auton kunto ennen lopullisen kaupan tekemistä. Mikäli asiakkaan tarjoama auto ei vastannut odotuksianne, ei teidän tarvitse tehdä kauppoja hänen kanssaan.
Ei tarvitse. Me välitämme ainoastaan asiakaskontakteja, eli yhdistämme auton myyjän ja mahdollisen ostajan. Kun asiakas on mahdollisesti hyväksynyt tekemänne tarjouksen, voitte keskenänne sopia kauppojen toteuttamisesta. Emme myöskään velvoita teitä ilmoittamaan toteutuneista kaupoista.
Ei ota! Haluamme ainoastaan yhdistää auton myyjän ja ostajan. Haluamme myös, että palvelumme käyttö on teille mahdollisimman helppoa - emme siis halua tehdyistä kaupoista provisiota, eikä teidän myöskään tarvitse ilmoittaa meille toteutuneista kaupoista.
Ilmaisen kuukauden aikana pääsette kokeilemaan Autobottia aivan samalla tavoin, kuin jos maksaisitte sen käytöstä. Voitte valita itsellenne myyntikontaktit, jotta pääsette tehostamaan autojenne myyntiä oli kyseessä sitten jo varastostanne löytyvä auto, täysin uusi auto tai tuontiauto ulkomailta! Lisäksi voitte valita joko toiveidenne mukaan räätälöidyt ostokonktaktit tai kaikki ostokontaktit, jolloin pystytte helposti hankkimaan varastoonne lisää myytävää kalustoa.
Esimerkiksi nopeuttaaksenne autonne myyntiaikaa! Me etsimme autollenne ostajia puolestanne, joten teidän ei tarvitse tehdä sitä itse. Palvelumme käyttö ei tietenkään sulje pois myöskään muita mahdollisia kanavia myydä autoja.
Kyllä voi. Välitämme kontateja kaikille mukana oleville autoliikkeille, joiden antamiin kriteereihin kontakti vastaa.
Ei tarvitse! Mikäli teillä on käytössä Netwheels tai Autosofta -varastonhallintajärjestelmät, saamme autokantanne suoraan palveluumme rajapintaa pitkin. Mikäli teillä on käytössä jokin muu varastonhallintajärjestelmä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!
Javascript ei ole päällä selaimessasi Ole hyvä ja laita Javascript päälle selaimesi asetuksista. Ohjeet yleisimmille selaimille Internet Explorer 7: Etsi Työkalut-valikosta Internet-asetukset. Valitse Suojaus-välilehti. Varmista, että Internet-maapallokuvake on korostettuna. Avaa selainohjelman suojausasetukset valitsemalla Mukautettu taso -painike. Etsi valikosta Salli aktiiviset komentosarjat -asetus. Varmista, että Ota käyttöön -valintanappi on valittuna. Valitse tämän jälkeen OK. Mozilla FireFox: Etsi Työkalut-valikosta Asetukset. Valitse Sisältö-välilehti. Rastita Salli JavaScript-komentosarjat laatikko. Valitse tämän jälkeen OK. Opera: Paina näppäimistöltä F12-näppäintä. Valitse valikosta JavaScript käytössä - toiminto.

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Soita meille
+ 358449740189
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset! Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit aloittaa neuvottelut autoliikkeiden kanssa!