Salli JavaScriptin käyttö selaimessasi jotta voi käyttää sivustoa! Myymässä tai ostamassa autoa? Kilpailuta auton vaihto! | Autobotti.fi
Seuraa meitä:

Usein kysytyt kysymykset


Palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista! Me emme halua provisiota autosi myynnistä tai uuden autosi hankinnasta, vaan ainoastaan autamme sinua löytämään autollesi ostajan tai sinua löytämään uuden unelmiesi auton. Me saamme tulovirtamme autoliikkeiltä ja näin pystymme mahdollistamaan kuluttajille täysin maksuttoman palvelun, joka toimii!
Ei ole. Mikäli saamasi tarjoukset eivät miellytä sinua, voit aina jättää tarjoukset hyväksymättä. Uuden auton hankintatilanteessa sinulla on toki aina myös oikeus tarkistaa ajoneuvo ennen kauppojen solmimista.
Kun olet löytänyt autollesi potentiaalisen ostajan tai myyjän ja hyväksynyt saamasi tarjouksen, voitte sopia autoliikkeen kanssa keskenänne kuinka kaupat hoidetaan maaliin saakka. Meidän tarkoituksemme on ainoastaan yhdistää auton myyjä ja mahdollinen ostaja, mutta sen jälkeen varsinaiset kaupat voitte hoitaa kuten itse haluatte.
Autojen takuu määrittyy samoin kuin normaalissakin autokauppatilanteessa. Auton valmistajan myöntämä takuu on voimassa aina valmistajan määrittelemän ajan, eli yleensä 2-5 vuotta tai tietyn kilometrirajauksen verran. Autoliike voi myös tarjota autolle takuuta, mutta yleensä silloin puhutaan maksullisesta lisäpalvelusta. Autoliikkeen ja kuluttajan välisessä kaupassa on autoliikkellä kuitenkin aina virhevastuu, joka on voimassa yleensä 6 kuukautta tai auton oletettavan kestoiän mukaan. Lisää autokaupan vastuusta voit lukea täältä!
Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vaihtamassa autoasi, suurin Autobotin tarjoama etu on eri toimijoiden kilpailutus puolestanne. Kilpailuttamisen ansiosta hinta on aina kohdallaan! Lisäksi autoliikkelle myyminen ja sieltä uuden auton hankkiminen on nopeaa, vaivatonta ja mikä tärkeintä - turvallista!
Tekemäsi kilpailutus on aina voimassa kaksi viikkoa, mutta autoliikkeet voivat itse määritellä tekemänsä tarjouksen voimassaoloajan. Ilmoitamme sinulle uusista tarjouksista aina valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai tekstiviestitse, jonka jälkeen voit siirtyä lähettämästämme linkistä Autobotti-portaaliin tarkastelemaan saamaasi tarjousta tarkemmin.
Autoliikkeellä on aina oikeus tarkistaa myytävän ajoneuvon kunto sekä suorittaa myös koeajo. Näin ollen autoliikkeiden tekemät tarjoukset ovat aina ehdollisia. Mikäli auto ei vastaa tekemääsi ilmoitusta, on autoliikkeellä aina oikeus perua antamansa tarjous.
Autoliike on aina vastuussa myymästään tuotteesta. Ottakaa siis pikimmiten yhteyttä tahoon, joka on auton on sinulle myynyt!
Kyllä on! Lähtökohtana on, ettei antamiasi tietoja luovuteta eteenpäin kuin välttämättömien yhteistyökumppaneiden käyttöön, eikä niitä käsittele kuin henkilöt, joiden työtehtäviin se olennaisesti kuuluu. Tietojesi käsittelystä voitte lukea lisää Tietosuojaselosteestamme.
Ei tule! Me emme veloita palvelun käytöstä tai sen kautta tehdyistä kaupoista koskaan kuluttajaa!
Yksityisen kuluttajan myydessä autoaan sovelletaan kauppatilanteeseen kauppalakia. Kauppalaki on niin sanottua tahdonvaltaista oikeutta, jolloin esimerkiksi sopimuksessa voidaan määritellä ankarampia tai lievempiä vaatimuksia kuin laissa määritellään. Kauppalaissa ei suoranaisesti ole myyjää sitovaa todistustaakkaa, vaan mikäli autoliike vetoaa virheeseen, täytyy sen myös osoittaa virhe toteen. Myöskään yksityinen myyjä ei saa tietoisesti harhauttaa tai suoraan valehdella auton kunnosta sitä ostavalle taholle. Auton ostajalla on kuitenkin myös selonottovelvollisuus, eikä tämä saa vedota virheeseen, mikäli tämän on täytynyt olla tietoinen virheestä silloin kun kauppoja on tehty.
Suurin osa autoliikkeistä tarjoaa mielellään rahoitusvaihtoehtoja haluamaasi ajoneuvoon. Voit jo kilpailutuslomaketta täyttäessäsi merkitä haluavanne autoon rahoituksen, jolloin autoa teille tarjoava liike tietää sen jo etukäteen ja osaa ottaa sen huomioon tarjousta tehdessään.
Rahoitetun auton myynti koetaan usein hankalaksi, mutta sitä sen ei tarvitse olla! Käytännössä vaihtoehtoja on kaksi: voit joko itse maksaa loppuvelan kerralla pois, tai maksattaa velan autonne ostajalla. Autoliikkeet usein mielellään lunastavat loppuvelan pois, erityisesti auton vaihdon yhteydessä. Lue lisää rahoitetun auton myynnistä täältä!
Käyttämällä Autobottia auton myyntiaika usein laskee merkittävästi, sillä välitämme autosi juuri niille ostajille, jotka ovat siitä kiinnostuneita. Lisäksi useita tarjouksia saadessasi hinta on varmasti kohdallaan! Autoliikkeelle myyminen on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun autossa on esimerkiksi rahoitusta jäljellä.

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Soita meille
+ 358449740189
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset! Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit aloittaa neuvottelut autoliikkeiden kanssa!