Seuraa meitä: Facebook Instagram

Toimeksianto

Mitä tarkoittaa autoliikkeen toimeksiantomyynti?

Auton toimeksiantomyynti on helppo ja riskitön myyntitoimenpide kuluttajille, jotka haluavat myydä autonsa vaivattomasti ja nopeasti!

Toimeksiantomyynnin hyvät puolet piilevät siinä, että autoliikkeillä ajoneuvojen myyntiaika on yleensä reilusti nopeampi kuin silloin, jos myisit autoasi yksityisenä kuluttajana. Lisäksi toimeksiantomyynnissä autoliike voi tarjota autosi haluavalle, toiselle kuluttajalle kaikki autoliikkeen tarjoamat edut aina rahoituksesta lähtien. Mikä parasta, yleensä itse ajoneuvo on sinun käytössäsi siihen saakka, kunnes autoliike on löytänyt sille sopivan ostajan. Näin sinun ei tarvitse jäädä ilman ajoneuvoa myynnin ajaksi!

Yleensä toimeksiantomyynti lähtee liikkeelle auton kuntotarkastuksesta, joka tehdään kunkin autoliikkeen valtuuttaman kumppanin toimesta. Mikäli kuntotarkastuksen mukaan autosi on sovitunlaisessa kunnossa, määrittelette autoliikkeen kanssa yhdessä autollesi hinnan sekä autoliikkeelle maksettavan provisio-osuuden. Sen jälkeen autoliike kantaa vastuun autosi myynnistä. Huomaathan, että usein autoliike evää sinulta oikeuden myydä autoasi muualla itse sopimuksen määrittelemän ajan. Kun autoliike on löytänyt autollesi sopivan ostajan, lunastaa se auton omiin nimiinsä ja myy sen eteenpäin. Näin autoliike myös kantaa ajoneuvon myyntiin liittyvän vastuun. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin nauttia rahoista tililläsi ja esimerkiksi suunnitella uuden auton hankintaa!

Autobotin kautta autoliikkeet voivat ottaa tarjoamasi ajoneuvon myös toimeksiantomyyntiin. Mikäli saat joltain autoliikekumppaneiltamme tarjouksen toimeksiantomyyntiin, sovitte toimeksiantomyynnin ehdoista tarjoavan autoliikkeen kanssa tarkemmin keskenänne.

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset!