Seuraa meitä: Facebook Instagram

Myy autosi parhaaseen hintaan

Kilpailutamme autoliikkeet puolestasi - ilmaiseksi!

Kauttamme saat autostasi reilun hinnan! Autobotissa myyt autosi markkinahinnalla ja kilpailuttamalla useita autoliikkeitä kerralla saat autostasi hyvän ostohinnan. Palvelu ei silti sido sinua tekemään kauppoja mikäli päätät toisin.

1. Auton tiedot

1
2
3
4
5
Sisätilojen kunto
(5 erinomainen ... 1 heikko)
1
2
3
4
5
Maalipinnan kunto
(5 erinomainen ... 1 heikko)
* pakollinen tieto

2. Varustetiedot (halutessasi, ei pakollinen täyttää)

3. Lisää kuvia

Lataa 1-15 kuvaa koneeltasi

CTRL-näppäin pohjassa voit valita monta kuvaa kerralla.
Yhden kuvan kokorajoitus on 10 megatavua (Mt).
Tuemme yleisimpiä kuvaformaatteja kuten jpg, png, svg ja gif.

Kuvia ladattu 0/0

Latausta suoritettu (0 kb)
Tiedostoa ladattu

Ladatut kuvat

Pääkuva

4. Luo Autobotti -tilisi

Näet kaikki tarjoukset autostasi Autobotista ja saat aina ilmoituksen sähköpostilla kun joku tekee tarjouksen! Ja aina ilmaiseksi!

Jatkamalla osoitat, että olet lukenut ja hyväksynyt Autobotti.fi:n rekisteriselosteen. Käyttääkseen Palvelua käyttäjän täytyy luoda Oma Autobotti -tili. Kilpailutuksesi ja yhteystietosi välitetään juuri niille autoliikkeille, jotka ovat kiinnostuneita autostasi. Palvelun käyttö ja kilpailuttaminen on aina kuluttajalle maksutonta.

Tee realistinen kuvaus autostasi!

Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan autoasi ja sen kuntoa, sitä pitävämpiä tarjouksia autoliikkeet pystyvät autostasi tekemään ja kaupankäynti on nopeampaa! Mikäli mahdollista, lisää myös videokuvaa autostasi!

Täytä autosi lisävarusteet

Täytä autosi lisävarustetiedot mahdollisimman tarkasti, niin osaamme välittää autosi eteenpäin siitä kiinnostuneille autoliikkeille! Lisää myös ainakin yksi kuva sekä autosi sisätiloista että ulkopinnasta, niin autoliikkeet pystyvät arvioimaan autosi arvon mahdollisimman tarkasti.

Luo Oma Autobotti-tilisi

Oma Autobotti on täysin maksuton digitaalinen palvelu, jossa pystyt vaivattomasti seuraamaan ja hallinoimaan autoliikkeiden tekemiä tarjouksia. Oma Autobotti -tililläsi voit myös jälkikäteen muokata syöttämiäsi tietoja ja lopuksi hyväksyä itsellesi mieluisan tarjouksen!

Soita meille tai laita sähköpostia!

Palvelemme
Ma-Pe 09:00-16:00
Laita sähköpostia! info@autobotti.fi

Autobotin kautta saat parhaan hinnan autostasi.
Yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailutat kaikki mukana olevat autoliikkeet ja lopuksi voit valita itse parhaimmat tarjoukset!